hout is een natuurproduct

Hout leeft en heeft een onregelmatige structuur. Het kan dus gebeuren dat de afmetingen die op de website vermeld staan niet altijd helemaal precies zijn. Hoewel we zorgvuldig de mooiste stukken hout uitkiezen om te bewerken zijn er altijd verschillen in vorm en kleur van het materiaal. Ook bij het werken met de gestileerde foto's is het zo dat de nerfstructuur zichtbaar blijft. Hierdoor kan het zijn dat de foto niet overal even duidelijk is. Maar dat is juist het mooie van werken met hout, de natuurljke uitstraling.

Hoe werkt bestellen en hoe lang duurt het maken ?

De meeste dingen die we maken zijn persoonlijk. Vooraf maken we een ontwerp, dat we aan je voorleggen. De levertijd is afhankelijk van hoe specifiek het product is. We overleggen dat met je, maar reken in ieder geval op tenminse 2 weken. Als we het eens zijn over het ontwerp, levertijd en de kosten, sturen we een factuur per mail. We hebben daarvoor je naam en adresgegevens nodig. We gaan aan de slag na ontvangst van de betaling.

ophalen of verzenden

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om je bestelling op te halen, dan verzenden wij de bestelling via PostNL. Wij hanteren daarbij verzendkosten van € 6,50 voor pakketten tot 10 kg, volgbaar via track & trace. Aangetekend verzenden kan ook, dan komt er € 1,95 bij. De prijs is niet alleen het verzenden maar ook de handling en de kosten van het verpakkingsmateriaal. We behandelen je bestelling met zorg en willen graag dat het onbeschadigd aankomt. Mocht er onverhoopt iets met onaangetekende post fout gaan dan kun je ons daar niet voor aansprakelijk stellen.

ook voor bedrijven

Onze unieke producten zijn ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Ben je op zoek naar een origineel relatiegeschenk, of unieke houten producten met je bedrijfslogo, mail ons en we kijken samen wat er mogelijk is.